Toptune

BEL 070 239 239 0

Dit is wat klanten zeggen

Lees hier de reacties van wat klanten zeggen, of plaats zelf een reactie.

5 Reacties

 1. D. Kiel 3 januari 2020

  Hallo Aad, bedankt voor de snelle,rustige service.Ik ben heel blij dat je mij alles zo rustig en duidelijk heb uitgelegd. Ik zou je aan iedereen aanbevelen.Je service is TOP !!!!Tot de volgende keer groet Dieter.

 2. Loes Brepols 20 oktober 2018

  Heerlijk! Zoals Aad helpt. Hij rust niet voordat een probleem echt is opgelost; én dat lukt hem behoorlijk snel!

 3. J.F. Ariëns 16 oktober 2018

  Wij zijn heel tevreden over de service van Aad. Onze ervaring betreft TV en wat daarbij hoort. Snel en deskundig.

 4. G.F. van Dijk 9 oktober 2018

  Een reactie…… Ja, moest er even over nadenken. Niet dat ik negatieve ervaringen heb voor wat betreft zijn werk wat hij voor ons heeft gedaan. Ik/ Wij kennen hem ( en dus zijn werk) al een aantal jaren. Waren hem even uit het oog verloren door een verandering in werkstatus, en dat is nu weer goed gekomen! En daar zijn wij hartstikke blij mee, want buiten dat het een zeer vakbekwame digitale tovenaar is, heeft hij ook nog eens de gave om heel geduldig aan een onvoorstelbare digibeet (IK!) uit te leggen hoe het moet.

  Aad, bedankt en graag tot de volgende keer.

  Groet, Bert van Dijk.

 5. Pieter Vonk 21 september 2018

  De heer Mostert belde ik, omdat er problemen waren met Outlook. Ik kreeg een telefoontje uit Z.Frankrijk dat hij daar met vakantie was en na een week terug kwam en maakte gelijk een afspraak wanneer hij kwam. Het probleem met Outlook had ik zelf al grotendeels kunnen oplossen, maar omdat ik dit jaar nog geen gebruik had hoeven te maken van zijn hulp, had ik nog een gratis uur te goed. En dat heeft hij geheel besteed om mijn Desktop grondig na te kijken, ongewenste en overbodige dingen verwijderd, nuttige adviezen gegeven etc. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid en het is een erg vriendelijke man die tussendoor ook nog even over andere onderwerpen wil praten. Zoals b.v. mijn hobby om vogels, zoals Ijsvogels te filmen en te photograferen en andere dieren etc.

Laat een reactie achter

© 2021 Toptune

Thema door Anders Norén

Call Now Button
Start Chat
1
Goedendag waarmee kan ik je helpen?