Toptune

BEL 070 239 239 0

Computerservice bij jou thuis

wil je zorgeloos je computerservice bij jou thuis gebruiken?

Is computerservice bij jou huis wat voor je? Dan heb ik de perfecte oplossing voor je. Ik kom bij je thuis om de problemen op te lossen en/of je computer op te schonen. Ook een nieuw antivirusprogramma op de computer installeren, of scannen van je computer hoort  bij de werkzaamheden.

Indien je computer traag is, dan zorg ik ervoor dat de snelheid weer terugkomt. Nieuwe printer? Toptune sluit hem voor je aan, met een kabel of draadloos, wat voor jou het beste uitkomt.

Heb je problemen met je Wifi, ik heb daar de perfecte oplossing voor. Altijd goed bereik en snel internet zonder zorgen.

Als je computer echt te oud is voor een grondige opknapbeurt, dan geef ik je advies voor de aankoop van een nieuwe computer, die door Toptune gebruiksklaar wordt geleverd en geïnstalleerd. Bovendien worden je bestaande documenten foto’s en email overgezet naar je nieuwe computer. Uiteraard betaal je pas als je helemaal tevreden bent. Natuurlijk lever ik uitsluitend bekende merken computers, met fabrieksgarantie. Kortom met een serviceabonnement kan je onbezorgd gebruik maken van je computer, tablet en of andere apparaten.

Dus waarom een serviceabonnement?

1: onbezorgd een goed werkende computer
2: ANDERHALF UUR GRATIS computeronderhoud per (kalender)jaar
3: een laag maandbedrag
4: veel voorkomende problemen worden op afstand opgelost.
5: de maandkosten worden automatisch afgeschreven zodat je er geen omkijken naar hebt.

Het Serviceabonnement

Voor € 7,50 inclusief B.T.W. per maand ben je verzekerd dat je computer jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt. Bovendien betaal je dan geen voorrijkosten en het eerste uur ook geen arbeidsloon.
Hierna zijn de kosten €15,= per kwartier.

Er is nog een reden waarom dit abonnement aantrekkelijk is: Je krijgt namelijk ook nog één uur GRATIS bezoek bij jou thuis en 30 minuten GRATIS hulp op afstand per kalenderjaar.

Kies daarom voor computerservice bij jou thuis.

Computerservice bij jou aan huis.Ben je geïnteresseerd vul dan snel het contactformulier in. of klik Hier als je direct de formulieren wilt downloaden.
  © 2023 Toptune

  Thema door Anders Norén

  Call Now Button
  Start Chat
  1
  Goedendag waarmee kan ik je helpen?