Toptune

BEL 070 239 239 0

Dit is wat klanten zeggen

5 Reacties

 1. J. Oerlemans april 24, 2018

  Toptune in de persoon van Aad Mostert ingeschakeld om een optimaal WiFi bereik (intern) te kunnen krijgen. Na diverse malen onze neus te hebben gestoten kwam hij met de oplossing. Conclusie, specifieke problemen, vraag of hij het kan oplossen. Ja is ja, bij nee wordt verder zoeken toch wel heel erg lastig!
  Kloet Vlaardingen b.v.

 2. Ruud van Heusden maart 7, 2018

  Maak al jaren gebruik van Toptune Aad Mostert om problemen in de diverse elektronische apparaten die wij thuis hebben staan op te lossen. Meestal kan hij al de volgende dag langskomen.
  Bij het verrichten van de reparatie kijkt hij gelijk nog even wat algemene instellingen na of die wel optimaal zijn ingesteld.
  Laat mijn spullen gerust aan hem over.

 3. M SAAD MEGHACHI februari 26, 2018

  Een Perfect professioneel man . geduldig top kennis van computers .
  uitstekend werk en altijd op tijd.

 4. Magda van Eijck februari 13, 2018

  Omdat ik een wachtwoord niet meer wist en er diverse problemen op de pc ontstonden, moest ik Toptune vragen om langs te komen. Niet alleen is alles weer keurig hersteld, maar ook heeft Aad Mostert een keurig lijstje voor me gemaakt met alle wachtwoorden. Extra service dus.

 5. Henk Timmer februari 6, 2018

  Weer een snelle, efficiƫnte en vakbekwame door Aad uitgevoerde herstelprocedure van een storing, waarvoor ikzelf geen oplossing kende. Een deskundige die perfect en snel problemen oplost. Hartelijk dank.

Laat een reactie achter

© 2019 Toptune